SPØRSMÅLSRUNDE

Hei nå skal jeg og >VILDE< ha spørsmålsrunde. Det blir sånn at du spørr enten meg eller vilde om spørsmøl i kommentarfeltet. så enten i kveld eller i morgen så skal vi svare på spørsmålene. Spørr i vei!

Men vis det ikke har komment inn nok spørsmål, så svarer vi på di i morgen, men vis det kommer inn mange i dag så svarer vi på di i kveld!Hus å skrive spøsmålene i kommentarfeltet nedenfor!

Blogges.


  33 kommentarer på "SPØRSMÅLSRUNDE"

Postet av: Karoline
Frida:

Når har du bursdag?

Har du noen dyr?

Favoritt fargen din?

Vilde:

Favoritt mat?

Beste minne?

Hvor mange skoparr har du?
28.des.2011, 21:58
Postet av: Toril
hvor mange søsken har du frida?

har du farga håre?`

kan du begynne med outfits?

jeg elsker bloggen din! kan du lese min?
28.des.2011, 22:37
Postet av: Mats
har du kjærste Frida?

er det noen på skolen du liker?
28.des.2011, 23:32
Postet av: Emilie
når legger dere dere når dere skal på skolen?

når legger dere dere i helgene?

frida :hva synes du om kjærstene til brødrene dine??

vilde: hvem er bestevennen din?

liker dere kaniner?
28.des.2011, 23:37
Postet av:
Har hørt at Frida var/ er frekk , hun mobbet / baksnakket om andre folk !! Helt serr,, og dessuten hun ser frekk ut

Sorry liker ikke folk som er frekke , mobber, baksnakker mye !!!!!!!!
28.des.2011, 23:39
Postet av: > emilie
frida: hva synes du om meg?

frida: dine 2 beste venner?

frida: vet du at jeg er utrolig glad i deg?

vilde: du får et ønske, hva ville du ønsket deg?

begge: beskrive meg med 3 ord hver? (a)
28.des.2011, 23:54
Postet av: > emilie
anonym; det er lett og finne ut hvem du er hvis vi sjekker, så hold kjeft.. og du kjenner ikke frida så godt tydeligvis! så stikk, din unge ;)
28.des.2011, 23:57
Postet av: fmfoto
anonym kjenner jeg deg??
29.des.2011, 00:12
URL: http://fmfoto.blogg.no
Postet av:
Emilie jooo jeg kjenner hun mye bedere enn deg!! Og dessuten stikk sjøl din nøl !! jeg vet hvem hun er , hvilke humor hun er i og jeg kjenner hun , hun liker ikke folker som er upopulære og det er ganske dumt gjort , dem andre blir såret !! Jeg sier ikke navnet for hun gjorde det !! Jeg føler meg lei og det er ganske trist gjort hun har baksnakket dem og mobbet dem , vært frekk mot dem har ikke sett noen andre som har gjort sånt !! Bare Frida som var frekk mot dem og da ble de andre avhengi!!!!

Ja, jeg kjenner deg Frida , du var ganske frekk mot de upopulære jeg har både sett og hørt!! Liker ikke sånne folk !!!!! Dem ble sykt såret og ble lei seg , tenk før du snakker sånt mot dem og viser et rart blikk !! Respekter det , versåsnill !!! Ok kanskje du er snill mot venninene dine men ikke mot de upopulære , du må være snill mot alle både upopulære og populære jenter!
29.des.2011, 03:35
Postet av: vllfoto
Anonym: Hvorfor skriver du hyggelige ting på min blogg, frekke ting på Frida sin? Vi kan finne ut hvem det er, lett! Frida er ikke frekk uten grunn, just som you konw it!
29.des.2011, 11:05
URL: http://www.vllfoto.blogg.no
Postet av: > emilie
serr, vær voksen nok til og skriv navnet ditt a.. spar meg! du kan bare stikke, ingen bryr seg om deg eller hvem frida har ''gjort'' noe mot! og jeg tror ikke du vet hvilken humor hu har når hu ler når jeg sier pudding til hu? hu har sikkert vært frekk mot den personen du mener, men da har den vært frekk først.. jeg hater sånne folk som deg,tåler det ikke! så bare hold deg unna denne bloggen hvis du ikke liker den. plis
29.des.2011, 12:30
Postet av: fmfoto
Går vi på samme skole, Anonym?
29.des.2011, 12:41
URL: http://fmfoto.blogg.no
Postet av: ByHilde-Mitt liv♥
tror jeg dør litt av den kranglinga her,men frida er best♥ så bare pell deg anonym!
29.des.2011, 13:28
URL: http://byHilde.blogg.no
Postet av: fmfoto
Du er best Hilde <3

men anonym kan pelle seg vekk eller så kan han pelle seg i nesa.

hihi
29.des.2011, 14:12
URL: http://fmfoto.blogg.no
Postet av: ByHilde-Mitt liv♥
ja,stikk hvis du ikke har positive kommentarer..du veit ikke mye om frida når du sier at hu er frekk mot de som er upopulære osv......hu var jo venner med nesten alle på gjøvik skolen,så der dreit du litt+ pelte deg i nesa:p

Frida,du er best♥
29.des.2011, 17:28
URL: http://byHilde.blogg.no
Postet av:
Hilde : nei tror ikke det kanskje noen men ikke de upoulære jeg har sett og hørt , vilde du har vært snill mot dem , Hilde også men når Frida flytta så var det bedere , men når hu var der så snakka hun masse stygt mot dem og viste rart blikk og var frekk mot dem, jeg kjenner hun , ofc!! , Vilde var kanskje snill mot dem litt , derfor liket folk Vilde og Hilde og kanskje Frida når hun blir snillere mot alle!! Respekter det folkens dere vet ikke en eneste dritt, så drit i det og jeg skriver det for det er virkelig sant !! Nesten alle jentene på din skole og Gjøvik skole har skakt det til meg , i jeg har sett i mine egne øyne og hørt frekke ord av Frida ( upopulære jenter ) at hun har sakt masse stygt om dem !!!! Og ja, jeg kjenner hun så veldig godt !!!
29.des.2011, 17:42
Postet av: > emilie
hvis du ønsker respekt ellernoe anonym så kan du jo starte med og skrive navnet ditt? du kjenner faen meg ikke frida så bare hold kjeft, faen a! hvis du er så i mot frida og ikke liker hu for det du mener hu har gjort så kan du bare stikke! ingen tvinger deg til og gå på bloggen hennes? jævla problembarn! og ikke kom og si at du kjenner frida mer enn meg, skaff deg informasjon a lille rass! du lattergjør deg selv nå bare så du vet det, det tar 2 min og finne ut hvem du er så tror ikke du burde være så tøff i tryne! og er du 6 år ellno? siden du tydeligvis ikke klarer og skrive navnet ditt..
29.des.2011, 20:39
Postet av:
Lol, tror du jeg er så dum som skal skrive navnet mitt??

Dessuten Emilie jeg KJENNER Frida så noe jæwlig godt , du vet ikke hvem jeg er engang før du skriver sånt , jeg kjenner Frida det gjør jeg , øhh, du aner ikke engang om jeg kjenner Frida eller ikke så der dreit du noe sykt, Jeg har sett og hørt!! Og dessuten jeg er ikke tøff i tryne det et du som gjør deg tøff i tryne forran andre folk bare for å tøffe deg å skrive sånt du Emilie du kjenner ikke meg engang , jooooo jeg kjenner Frida du vet ikke om jeh kjenner hun eller ikke så du dreit noe jæwlig!!hold kjeft sjøl , ikke kall meg hold kjeft og din lille tass for du kjenner ikke meg , lol , du er en jæwla unge som er en rass, tusen takk du Emilie , som begynner med å skrive frekke kommentarer til ei som du Ikke vet hvem hun er !!!!! Og ingen tvinger deg å skrive frekke kommentarer til ei som du ikke kjenner , så stikk selv!!! Du har ikke noe å si emilie ....!!!!!! Jeg er faktisk tøff , ja , som gidder ikke å skrive navnet mitt ! Jeg har bare sakt at frida var / er frekke mot de upopulære og viste frekke blikker mot dem og mobbet dem!! Tror du at det er noe bra gjort? Nei, faktisk kan hun bli annneldt sånn egentelig , det er ikke bra gjort , og jeg syntes synd på dem , derfor skriver jeg i kommertarfeltet til frida sånn at hun slutter med det(hopeitso)!!
29.des.2011, 21:01
Postet av: vllfoto
Anonym: Jeg vet hvem du er altså! Har sjekket deg opp, og ip adressen din. selfølgelig skal jeg ikke skrive det på nettet, men du kommer til å få store konekvenser med det jævla pisspreiket du snakker i. Ja, jeg blir veldig frustret og iritert over at sånne dumme folk som deg kommenterer sånn. Men Frida får et + da. Fordi hun kommer jo bare høyere opp på lista jo mer du går innom bloggen hennes, så du hjelper henne litt da, tard. Jeg skal si til Frida hvem det er, og du kommer til å miste alle vennene dine når du skriver sånn! Du kan bare hate meg så mye du vil nå, for jeg står for det jeg sier! Frida mobber ingen uten grunn. Hun kan tulle litt, men du er så jævlig serriøs hvis du ikke skjønner at det er tull!

Unge altså!..

Stå på Frida mor<3
29.des.2011, 23:12
URL: http://www.vllfoto.blogg.no
Postet av:
Hehe, tror du jeg kommer til å miste mine venniner , lol , nei dem er til å stole på meg og ja Vilde du trur at Frida tuller / kødder nehh , det ekke sant, tror du det er kødd når hun ser stygt mot de upopulære og snakker øre til øre ? Og baksnakker dem og sier frekke ord til dem , dette der er ikke kødd , det kalles faktisk mobbing , og jeg har sett det sjøl og har hørt fra maaaange folk av dette der! Og Vilde , jeg sier det for at det er ikke bra gjort , og vil at hun Frida skal slutte med det , sånnserr!!!
29.des.2011, 23:44
Postet av: fmfoto
såå jevla hyggelig du er.

Jeg har funnet ut hvem du er så gled deg til jeg møter deg.

Kvise trynet
30.des.2011, 00:40
URL: http://fmfoto.blogg.no
Postet av: > emilie
anonym; kult at du har vært frekk og sånn nå, men du kommer ikke til og være mer frekk mot oss for og si det sånn! vilde har jo funnet ut hvem du er da så kanskje ikke så smart ell? ;) synn det
30.des.2011, 00:43
Postet av:
Hahhahaah, hvilke bokstav i navnet mitt begynner jeg på da , om du kjenner meg , lol, kommer aldri til å møte deg som har vært/ er frekke mot de upopulære jenter!!

Kvise tryne sjøl se på trynet ditt i speilet , før du snakker sånn ! Jeg har bare sakt at du har vært frekke, mobbet/mobber, snakker stygt om dem!! Det et det eneste jeg har sakt og dere bare klikker så fullstendig haha, omg ,ser ut som at Frida skal dø og dere klikker så syyyykt ( slapp av jeg spiser ikke hu) !! Lolass, omgh!!
30.des.2011, 01:41
Postet av:
Emilie ikke bland deg inni , du trur at du er så kul du og det er du ikke!!!!
30.des.2011, 01:43
Postet av: fmfoto
anonym du begyner på: R
30.des.2011, 16:20
URL: http://fmfoto.blogg.no
Postet av: Lilja
Anony: før du prøver og lage en krangel ,lær deg og skrive norsk! Frida du er kjempe flink til og blogge!
30.des.2011, 16:31
URL: http://Liljachaheed.blogg.no
Postet av: fmfoto
Anonym: fint at frida ikke har en eneste kvise da!

fra emilie
30.des.2011, 16:37
URL: http://fmfoto.blogg.no/
Postet av: fmfoto
Anonym: såklart tror jeg at jeg er kul, jeg er jo kul!

fra emilie
30.des.2011, 16:38
URL: http://fmfoto.blogg.no/
Postet av:
Pc'en er klikk desså skriver jeg litt skrivefeil , Lilja ;)

Trur dere at det er noe jæwlig bra gjort det Frida gjør? Noot, dt ekke dt !!
30.des.2011, 18:35
Postet av:
Eid, jeg begynner i allefall ikke med R :P
30.des.2011, 19:06
Postet av: Lilja
Serri,tror vi begynner og skjønne hvem det er.Vet du hva anonum tror virkelig jeg aldri har sett en sånn person som faktisk gidder og gjøre noe sånt som dette,frida kan faktisk anmelde dette og det er seriøst også.Hvis du oppfører deg sånn som du gjør nå fortsatt,da blir du nok anmeldt.Hvorfor tror du at du er så tøff på nettet når du er jævlig pinglete i virkeligheten.
02.jan.2012, 15:52
URL: http://liljachaheed.blogg.no
Postet av: byhilde♥
Anonym:Vi er jo ikke så jævla dumme da,hvs du kjenner alle som går på skolen til Frida,så kjenner du jo Emilie og da kjenner emilie deg.....Men du kan i det minste skrive navnet ditt,du er aleine om at frida er frekk....
08.jan.2012, 18:57
URL: http://byhilde.blogg.no
Postet av: byhilde♥
det er litt tarda at du ikke tørr å innrømmet det.Vi veit hvem du er
11.jan.2012, 17:05

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Januar 2012
  • Desember 2011

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits